Toiseksi viimeinen kokonainen kouluviikko alkoi tänään. Alkoikin mukavasti tanssitunnin peruuntumisella (tosin tajusin sen olevan peruutettu vasta tanssistudiolla, tyhmänä kun en lukenut sähköpostiani aamulla). Tämä viikko onkin kiireinen, yksi koe torstaina ja sitten ensi viikon alussa on monia deadlineja. Täytynee opiskella ahkerasti alkuviikko, sillä torstaina luentojen jälkeen (täällä ei tunneta vappua :/ ) lähden jälleen Racineen pöllöilemään viikonlopuksi. Siellä ei paljon sitten ehdikään opiskella.

Sunnuntaina lähdenkin sitten Karan, Saran ja Missyn kanssa Chicagoon. Sunnuntaina on tarkoitus vähän kierrellä kaupunkia ja maanantaina on luvassa Jerry Springer show. Oon jo melko innoissani koko viikonlopusta.

Tänään aamulla kävellessäni luennolle törmäsin yhteen vaihtariin. Sanjeev kysyi, että voisinko olla mallina hänelle, kun hänen pitää ottaa jotain valokuvia. Toki lupauduin, mutten kertonut, että yleensä epäonnistun kuvissa, jos pitää näyttää normaalilta. Saa nähdä, millaisia kuvia Sanjeev oikein haluaa.

Nyt täytyy taas palata sorvin ääreen, en oikein tiedä, mistä alottaisin. Voisin vaikka kirjoitella Tuckmanin ryhmäteoriaa soveltaen jotain meidän pienryhmästämme. Koitan taas päivittää kuvien kanssa, kunhan saan uusia kivoja kuvia.