Eilen sää vaihtui vesikelistä raekuuron kautta lumimyrskyksi. Tänään on ollut jäätävä tuuli koko päivän, itse asiassa myös koko viime yön. Täällä on oikeasti kylmä.

Maanantai-iltana olin käytäväkavereideni kanssa syömässä meksikolaisessa ravintolassa ja sen jälkeen keilaamassa. Rata+kengät maksoivat yhteensä vain $5! Halpaa kuin mikä. Ekan pelin alussa olin hyvä, mutta sitten onneni kääntyi enkä ollutkaan enää yhtään niin hyvä. Toisen pelin hävisin.

Sovimme Majan kanssa, että menemme viikonloppuna Madisoniin. Puhuin siitä Brookelle, joka innostui myös ideasta. Myöhemmin illalla näin Brookea uudestaan, ja hän kysyi, että käykö Chicago :D Lähdemme nyt siis viikonloppuna Chicagoon pöllöilemään. Tai siis kulttuurimatkalle.

Tänään menen illalla kuvaamaan koripallomatsia yliopiston kaapelikanavalle. Ihan hauskaa puuhaa, luulisin. Pääsenpähän ainakin katselemaan sporttisia miehiä, hihi. Huomenna pidän public speaking -kurssilla ensimmäisen puheeni, meinaa jännittää vähän. Aiheen saan 2 minuuttia ennen omaa puhettani, joten en paljon ehdi tarkastaa sanoja mistään :/ Toivottavasti kaikki menee silti hyvin.

Nyt täytyy kiiruhtaa fundamentals of video production -luennolle.