1335912.jpg

NBA-peli oli tosi hyvä ja jännittävä. Aluksi päätin kannattaa Cleveland Cavalierseja (Ohio), koska kuulin monelta ihmiseltä, että LeBron James pelaa siinä joukkueessa ja on kuulemma huippuhyvä pelaaja. Pelin aikana huomasin kuitenkin, että Milwaukee Bucks (Wisconsin) pisti Cavalierseille kampoihin ahkerasti, ja lopulta he voittivat koko pelin!

1335913.jpg

Tulostaulusta näkee, että peli oli erittäin tiukka. Tuossa on kymmenen sekuntia peliaikaa vielä jäljellä, ja sen kymmenen sekunnin aikana Cavaliers teki yhden korin ja viimeisellä sekunnilla Bucks teki ratkaisevan korin. Peli oli jotenkin erilaista verrattuna yläasteen liikuntatuntien korispeleihin. Jännä juttu.

Voisin julistaa vähän rattijuoppoudesta. Olen tyytyväinen, että Suomessa se ei ole läheskään yhtä suuri ongelma kuin täällä. Kovin moni ajaa autoa, vaikka on juonut jotain alkoholipitoista enemmän kuin yhden kaljan. Kaikista surullisimpia ovat ne tapaukset, jotka ovat kaatokännissä ja silti ajavat bileistä kotiin omalla autollaan. Eilen jännitettiin ja pelättiin yhden kerrostoverin puolesta, joka puhelimessa kuulosti siltä, ettei ymmärrä enää mistään mitään. Ja hän sanoi ajavansa kotiin. Tietysti kaikki yrittivät ehdottaa kävelemistä tai sitten hänen hakemistaan bileistä. Hakeminen ei onnistunut, koska kyseinen henkilö oli liian humalassa kertoakseen, missä hän oli. Aamulla törmäsin häneen käytävällä ja kysyin ensimmäisenä, ajoiko hän itse kotiin. Sanoi, ettei muista ollenkaan, mutta ilmeisesti, koska avaimet löytyivät huoneesta ja auto parkkipaikalta. Komensin, ettei hän saa enää ikinä tehdä tuollaista, ja hän sanoi, ettei kyllä haluakaan, koska tajusi olleensa liian humalassa.

Toinen ilmeisesti rattijuopon aiheuttama vihastus. Brooke huomasi tänään, että joku oli kolhinut hänen autoaan pahasti parkkipaikalla. (Ilmeisesti kolhija ei kuitenkaan kaikesta huolimatta ollut käytävätoverini.) Päättelimme, että kolhija on rattijuoppo, koska autoa oli kolhaistu kylkeen muutaman kerran ihan kuin joku olisi yrittänyt parkkeerata viereen ja epäonnistunut, peruuttanut, yrittänyt uudestaan ja taas töytäissyt. Brooke joutuu viemään autonsa korjaamolle, josta tulee noin 1500 dollarin lasku. Onneksi hänellä on vakuutus, tosin omavastuuta jää silti $500. Kunpa parkkipaikalla olisi valvontakamerat.

Yritän ryhdistäytyä tämän viikonlopun aikana. Aion opiskella ahkerasti, tehdä yhden puheen, urheilla ja harrastaa kulttuuria. Maanantaina on koe Fundamentals of video production -kurssilta, ja se vähän jännittää. Termistö kun on vähän outoa suomeksikin. Huomenna menemme Majan kanssa katsomaan Peter Pan -näytelmän, jonka on valmistanut teatterin opiskelijat. Itse olin mukana valmistamassa lavasteita ja asujakin vähän tuohon näytelmään! Kivaa päästä näkemään ne käytössä. Itselläkin olisi poltetta lavalle, saa nähdä, mitä keksin palattuani Suomeen.

Kohta loppuu karkauspäivä, enkä edes ehtinyt kosia ketään. Höh, ehkä neljän vuoden päästä sitten.