Kylläpäs päivät juoksevat nopeasti. En varmaan muista enää, mitä kaikkea minun piti kirjoittaa. No, kirjoitan mitä muistan.

Kämppikseni Missy kyseli tässä yhtenä iltana asioita Suomesta. Kyllä, meillä on lamppuja, autoja, koiria, kissoja jne. Ei, meillä ei ole jääkarhuja, kenguruja, Britney Spearsin lauluja dubattuna tms. Oli hassua huomata, kuinka huono yleissivistys amerikkalaisilla on. Missy taisi myös sanoa, että hän ei tiennyt Aasian olevan olemassa, ennen kuin hän aloitti yliopiston. Hän oli saanut googlettamalla selville Suomen sijainnin.

Public speaking -kurssilla saimme paritehtävän, ja valitsin parikseni vierustoverini. Ensimmäinen asia, jota hän kysyi minulta kuultuaan, että olen Suomesta, oli "kävitkö tässä yhtenä päivänä kenkäkaupassa ja tapasit kaljun miehen?" No, selvisi, että tämä parini oli minun ja Majan tapaaman kenkämyyjän kämppis. Whitewater on todella pieni. Eipä siinä mitään, parini Jake kutsui minut ja ystäväni illan bileisiin.

Torstai on täällä virallinen juhlailta. Oikeastaan se tunnetaan nimellä thirsty thursday, ja oli hullua huomata, kuinka kaikki todellakin tekivät lähtöä jonnekin torstai-iltana. Minä ja Maja vietimme alkuiltaa alakerran kahvilassa (jossa join ESPRESSOA!) ja jonkin ajan kuluttua lähdimme Jaken luo. Hänen luotaan kävelimme varmaan pari kilometriä noin 23 asteen pakkasessa talolle, jossa bileiden piti olla. Meitä vastaan tuli noin parikymmentä humalaista teiniä (tai siis alta 21-vuotiasta), jotka olivat todella kiihtyneitä. Talolle asti päästyämme meille selvisi, että bileissä oli kehkeytynyt joku riita, jonka vuoksi talon omistaja oli heivannut porukan pihalle. Kävimme sisällä katsastamassa paikat. En todellakaan kehuskelisi amerikkalaisilla kotibileillä, likainen kellari, jossa on vähän värivaloja roiskittu seinille juhlatunnelmaa luomaan. Taksi ei vastannut puheluihimme, joten kävelimme pakkasessa takaisin asuntolaan. Hyvät bileet :D

Tänään oli illalla host family dinner, jossa meidän oli määrä tavata omat ystäväperheemme. Omani ei ilmaantunut paikalle, mutta ruoka oli hyvää. Ja kaksi muuta perhettä oli valmis adoptoimaan minut, joten ei syytä huoleen. Nyt minulla on kolmen ystäväperheen yhteystiedot. Huomenna on yliopistokeskuksen avajaiset, ja ohjelmassa on mm. ilmaista biljardia, keilausta ja pokeria. Menemme isommalla porukalla Mystery dinner -nimiseen tapahtumaan, joka on yhdistetty päivällinen ja näytelmä. Olemme keskellä näytelmää ja koitamme ratkaista, kuka on murhaaja. Tai näin ainakin kuulin puhuttavan tuosta mysteeri-illallisesta.

Kurssit ovat olleet tähän mennessä melko helppoja, aika paljon on käyty vanhoja tuttuja asioita läpi. Helppous ei kuitenkaan merkitse sitä, että pääsisin helpolla. Nämä opettajat rakastavat kotitehtäviä, erilaisia visoja ja ryhmätöitä. Joudun siis repimään aikaa tiukasta kalenteristani vaikka kuinka monelle kurssille ihan vain noiden ylimääräisten rasitteiden takia. Esimerkiksi kaapelitelevisiokurssilla joudun tekemään tuntien ulkopuolella 50h kuvauksia yms. ansaitakseni opintopisteeni. Tosin kalenterini ei vielä näytä turhan tiukalta, minulla on kaikki perjantait vapaita. Tänäänkin sain nukkua myöhään, käydä salilla keskellä päivää, pestä pyykkiä ja hengata kavereiden kanssa. Ei hullumpaa.

Niin ja se espresso. Minä en juo kahvia. En vaikka niin väitänkin. Sen juoman nimi oli Oreogasm, ja siihen tulee jäätelön, oreojotain-keksien yms. lisäksi espressoa. Se ei maistunut läpi liikaa ollenkaan, siksi pystyin juomaan sitä. Tänään kokeilin vadelmajuomaa, johon tuli espressoa, enkä pystynyt juomaan sitä. Ei syytä huoleen!

Nyt menen nukkumaan, kello on täällä jo melko paljon. Ai niin se vielä jäi sanomatta, että pelasin tänään elämäni ensimmäistä kertaa Xboxilla, ja vieläpä jotain jenkkifutispeliä. Olin surkea siinä :D Hyvää yötä ja huomenta!