Mitäs kaikkea onkaan tapahtunut... Juhlistimme naapurini Saran synttäreitä ja kävimme lahjaostoksilla Dollar Storessa. Lahjojen lisäksi sieltä löytyi mukava 24 tuuman keppihevonen, joka ostettiin meidän kerroksemme lemmikiksi. Hepo sai nimekseen Rod ja siitä tuli yksi kerroksen asukkaista. Rod reissaa kanssamme rullaluistelemaan, ruokaostoksille jne. Nykyään aina, kun joku lähtee autolla jonnekin, Rod pääsee mukaan.

1469323.jpg

Rod oli aluksi alaston, mutta palasimme myöhemmin dollaripuotiin ja ostimme hänelle nuken cowboy-vaatteet. Tällä viikolla hän sai poliisipuvun. Lisää kuvamateriaalia Rodista Facebookissa, hänellä on jopa oma profiili siellä! (Rod Hugeone Dole)

Lauantaina teimme retken Madisoniin, Wisconsinin pääkaupunkiin. Ilma oli sateinen ja tuulinen, inhottavan kylmä siis. Kiertelimme pääkadun kauppoja, joita oli yllättävän vähän Madisonin asukaslukuun (223,389) verrattaessa. Sitten kävelimme pitkän matkan hyisessä säässä Madisonin yliopiston kampuksen toiselta reunalta toiselle Brooken kaveria moikkaamaan. Sen kävelyn jälkeen ei tunnu enää yhtään, että Tourula olisi jotenkin sivussa Jyväskylän yliopiston pääkampuksesta. Onneksi saimme kyydin takaisin, olisin varmaan kuollut hypotermiaan muuten. Kävimme syömässä chicagolaisessa ravintola Unossa ja sen jälkeen suuntasimme ihanaan jätskibaariin. Jäätelö on täällä ERITTÄIN hyvää, jotenkin ilmavampaa ja maukkaampaa kuin koto-Suomessa. Pallojen pyöritystekniikka tuossa Coldstone-jätskilässä oli uniikki, heillä ei ollut perinteistä jätskikauhaa, vaan kaksi lattanaa lusikkaa, joilla he lusikoivat jätskin pakastimesta pois ja sitten leipoivat sen sekaan karkkia tai pähkinöitä tai mitä nyt sattuikaan tilaamaan. Itse tilasin banaanijäätelön nallekarkeilla, ja oli kyllä herkullista.

1469344.jpg

Tässä leveät hymyt paljastavat, että jätski oli hyvää ja yhtään ei jäänyt kipon pohjalle.

Sitten tämän viikon kohokohta: Tilasimme Brooken kanssa lennot New Yorkiin! Aiomme majailla siellä 21.-24.5. yhdessä hostellissa Manhattanilla. Ja kaikki on halpaa kuin mikä, koko lysti kustantaa ainoastaan 143€! (Lennot Milwaukee - NY - Milwaukee, hostelli kolmeksi yöksi Broadwayltä) Oon niin innoissani, että haluaisin lähteä heti.

Niin ja jos kaikki menee putkeen, niin menen 5.5. Jerry Springer show'hun yleisöksi Missyn, Karan, Saran ja Erinin kanssa. Chicago <3 Ei siis ollenkaan hullumpaa tämä elo tällä puolen Atlanttia. Harkitsinkin jo naimisiinmenoa täällä, että saisin kaksoiskansalaisuuden ja saisin tulla takaisin aina kun huvittaa. Hihi.