Ahh, tämä viikonloppu oli loistava. Lauantaiaamuna lähdimme ajelemaan Whitewaterista Fox Lakeen, jossa nousimme junaan. Junalippu (menopaluu) maksoi ainoastaan $5! Brooke oli elämänsä ensimmäistä kertaa junan kyydissä, hän ei aikaisemmin edes tiennyt junien kulkevan USAssa. Hassua. Koko matka Whitewaterista Chicagoon kesti noin 3 tuntia.

Ensimmäiseksi perille päästyämme kävelimme Sears Towerin luo (Chicagon korkein pilvenpiirtäjä), mutta koska oli sumuista, emme menneet huipulle lainkaan. Kiertelimme kaupungilla, mm. parissa eri Payless -kenkäkaupassa, ennen kuin menimme hotellille. Hotellimme oli Michigan Avenuella, joka on luultavasti downtownin ja koko Chicagon tunnetuin kauppakatu. Ikävä kyllä hotellimme oli eteläpäässä, kun taas kaikki kaupat olivat pohjoispäässä, ja tuo katu ei ole mikään turhan lyhyt.

Levättyämme hetken hotellilla lähdimme kävelemään Michigan Avenuen pohjoispäähän ihmettelemään kaikkia ihania kauppoja ja tuhlaamaan rahaa. Löysin todella monta kauppaa, jossa haluan shoppailla sitten, kun olen hyvätuloinen. Paloin halusta tuhlata kaiken omaisuuteni Guessin liikkeessä; kaikki ihanat kengät ja upeat vaatteet houkuttelivat minua pahoille teille. Ystävieni avulla selvisin tilanteesta enkä antanut senttiäkään Guessille. (Ainoa syy oli kuolettavat hinnat.)

Kiertelimme kauppoja ja kävimme syömässä thai-ravintolassa. Päivän saldo oli puuteri, neule ja t-paita. Kauppojen sulkeuduttua raahauduimme takaisin hotellille ja laamailimme siellä illan. Juttelimme vaikka mistä, mutta kaikista pelottavinta oli kuulla, että kampuksellamme kummittelee. Asuntolani on rakennettu noitakoulun raunioiden päälle, ja itse asiassa Whitewaterin noidista tehdään elokuvakin tänä keväänä. Enpä uskalla mennä yksin kellariin pyykkäämään enää :D

Aamulla herättyämme keräsimme kamppeemme ja läksimme jatkamaan siitä mihin edellisiltana jäimme. Shopping! Löysin täydelliset saapikkaat. Olen etsinyt täydellisiä jo pari vuotta Suomesta, mutta kaikki ovat olleet joko liian kalliita tai muuten vain liian yleisiä. Nyt löysin nahkasaappaat, jotka ovat kauniit, korkeakorkoiset ja halvat. Lähtöhinta kengille oli $170, mutta alennusten ansiosta sain ne hintaan $61. Todellinen löytö. Saappaiden lisäksi löysin hupparin ja t-paidan. Farkut on vielä ostamatta, mutta käteisen käydessä vähiin ja luottorajan ollessa hilkulla en uskaltanut ostaa mitään kalliita. Wal-Martissa myydään Leviksiä kahdellakymmenellä dollarilla, joten ehkä käyn siellä ostoksilla tässä joskus.

Kävimme syömässä ja lähdimme kävelemään juna-asemalle. Ikävä kyllä lähdimme liian myöhään ja myöhästyimme junasta. Odottelimme seuraavaa junaa pari tuntia ja kulutimme aikaamme asemalla istuskelemalla ja kuuntelemalla aasialaisen pikaruokaravintolan myyjän kutsuhuutoja "yummy yummy right here!"

Päästyämme takaisin Fox Lakeen lähdimme ajamaan sankassa lumisateessa takaisin Whitewateriin. Kauhistuin, kun sain kuulla, että jenkit eivät käytä talvirenkaita. Onneksi DaMontae ajoi hitaasti ja pääsimme turvallisesti kotiin. Asuntolassa ehdin vielä nähdä Super Bowlin viimeisen erän. Viikonloppu oli erittäin mahtava, mutta samalla raskas ja väsyttävä. Nyt siis nukkumaan!