Eilen oli suuri ilta wisconsinilaisille, jenkkifutisjoukkue Packers pelasi paikasta Super Bowliin. Ikävä kyllä joukkue hävisi. Itse en katsellut peliä vaan torkuin ja luin kirjoja. Kuulin kyllä aina, kun Packersilla meni hyvin. Illalla menimme hengaamaan alakerran kahvilaan. Oikeastaan minä ja Maja menimme vapaaehtoistyöntekijöiksi Brooken kanssa, mutta koska asiakkaita ei ollut, pelasimme porukalla Game of Lifea. Arvatkaa kuka voitti :p Vaikkakin minulle tuli lapsia siinä pelissä niin paljon, että jouduin kierrättämään yhtä lapsistani toisten autoissa, koska se ei mahtunut enää omaan autooni.

Pelin jälkeen tutustuin käytävälläni vastakkaisen huoneen naapuriini Jeffiin. Keskustelimme kriittisesti Jenkkien sisä- ja ulkopolitiikasta (kyllä vain), Suomen ja Yhdysvaltojen nähtävyyksistä ja vaikka mistä muusta. Yhtäkkiä kello olikin jo 2am, ja piti mennä nukkumaan.

Tänä aamuna kämppikseni saapui tänne. Hän vaikuttaa tosi mukavalta, sanoi, että jos minun tarvitsee laittaa jotain kylmään tai lämmittää ruokaa, voin käyttää hänen jääkaappiaan ja mikroaan. Sisaruksista puhuttaessa hän kertoi, että hänellä on 3-vuotias tytär. Kämppikseni (Missy) on nyt 20. Päivällä menimme Brooken ja Majan kanssa kuntosalille, ja mainitsin tuosta Missyn tyttärestä, jolloin Brooke kertoi sen olevan ihan normaalia täällä. Onneksi Suomessa hoidetaan ensin opiskelut yms. ja vasta sitten hankitaan lapsia. Tai ainakin suurin osa tekee niin.

Tänään menin ensimmäistä kertaa syömään yhteen kampuksen ruokaloista (ne avautuivat vasta tänään). Söin tonnikalatäytteisen subin, banaanin ja lasin maitoa lounaaksi. Hieman erilainen koululounas kuin Jyväskylässä. Ehkä ensi kerralla saan jotain lämmintä ruokaa.