1277510.jpg
Siinä teille kuva kaunokaisistani. En ole vielä päässyt käyttämään niitä oikeasti kertaakaan, sillä en ole vielä saanut niihin suojasuihketta.

Eilen en joutunut tekemään yhden kurssin koetta, sillä aamuluennot oli peruttu keskiviikkoisen lumimyräkän vuoksi. No, tiedänpähän mikä minua odottaa tiistaina. Illalla menimme syömään ruokalaan Majan kanssa, ja olimme siellä yli tunnin! Kuulostaa tosi pahalta, koska kyseessä oli seisova pöytä -ruokala. Ja kyllä, sorruin taas ottamaan jälkiruokajätskiä. Mutta vain yhden pienen pallon! Ei kai kukaan täysjärkinen voi vastustaa minttusuklaajäätelöä.

Myöhemmin illalla oli tarkoituksenamme lähteä tutustumaan naapuriasuntolan ihmisiin, mutta saimmekin kutsun kotibileisiin. Ja sinnehän sitten läksimme. Pelasin elämäni ensimmäistä kertaa beer pongia, jossa oli tarkoituksena heittää pingispallo vastustajajoukkueen kaljamukiin. Itse kun en juo kaljaa laisinkaan, joutui parini juomaan minunkin edestä. Pysyin muutenkin vesilinjalla, täällä kun olen alaikäinen. Enkä muutenkaan ottaisi puolituttujen tarjoamia juomia vastaan, tyrmäystipat ovat ikävä kyllä kylmää todellisuutta täällä päin maailmaa. Ja oli kyllä tosi hauskaa! Tutustuin moneen uuteen ihmiseen ja sain kehuja kummallisesta nimestäni :D Eräs asia pysäytti minut ajattelemaan. Yksi bileiden vieraista täytti 21 eli saavutti täysi-ikäisyyden. Kuvittelin, että hän on varmaan syntynyt vuonna 1984 tms. kunnes tajusin, että täytän itse 20 huhtikuussa. Jotenkin tuli vanha olo, vaikkei 20 nyt mikään vanhuuden rajapyykki olekaan. En osaa ajatella parikymppisiä itseni ikäisiksi. Omituista.

Tänään Majan host-perhe vei minut ja Majan syömään paikalliseen tavernaan. Toisen kerran täällä ollessani sain kalaa ruuaksi, tosin ensimmäisellä kerralla se oli friteerattua. Ruoka oli oikein maittavaa ja seurakin mukavaa. Ruokailun jälkeen menimme heidän kotiinsa, ja sain lainaan pari lakanaa ja pari suomalaista kirjaa! He haluavat host-lapsekseen yleensä suomalaisen tai ruotsalaisen, ja opiskelijat jättävät tarpeettomia tavaroita heidän luokseen seuraavien käytettäväksi. Maja sai peiton, lakanat, astioita yms heiltä, kun hän saapui Whitewateriin. Aionkin antaa palautetta kansainväliselle toimistolle, että he voisivat ilmoittaa host-perheet vähän aikaisemmin, niin tällainen kierrätys olisi yleisempää ja tulisi halvemmaksi opiskelijoille. Huomenna tapaan oman host-äitini. Hän vaikuttaa tosi mukavalta, olen puhunut puhelimessa pari kertaa hänen kanssaan.

Viikonloppuna minun täytyy tehdä koulutöitä. Täytyy valmistaa yksi puhe, lukea kahteen pieneen kokeeseen ja valmistaa oma osuuteni powerpoint-esitykseen. Ei liikaa hommia, kunhan en jätä niitä sunnuntaille :D