Ihanata ystävänpäivää kaikille! Meidän kerroksellamme on valentines exchange, eli kaikki antaa valentineseja (pieniä kortteja, karkkeja) muille kerroksen asukkaille. Itse yritin päästä mahdollisimman vähällä, mutta päädyin taiteilemaan enemmän kuin luulin. Leivoin Majan kanssa pullia eilen ja tänään täytin niitä laskiaispullien tapaan. Kovasti ovat menneet kaupaksi. Lisäksi ostin Hersley'sin suklaasuukkoja, joita paketoin vaaleanpunaiseen sellofaaniin. Niistä tuli söpöjä pikku paketteja. Brookelle ostimme Majan kanssa sydämen muotoisen suklaarasian. Evanille annamme vaaleanpunaisen sydämin koristellun mukin, jossa on suklaasuukkoja ja suomalaisia karamelleja. (Taustaa: Tässä taannoin Evan osti paljon lempikarkkejansa, kaksi aina jokaista laatua, ja antoi ne minulle ja Majalle. Hän halusi tutustuttaa meidät amerikkalaiseen karkkikulttuuriin. Niin ja täällä on oikeasti karkkitehdas, jonka nimi on Wonka! Erityishuomio Marille, pääsin maistamaan myös Jelly Bellyjä, oli loistavan makuisia. Yhdessä pussissa oli 20 eri makua, oma lempparini oli paahdettu vaahtokarkki.)

Tänään pidin toisen puheeni puheviestinnän kurssilla. Onnistuin mokaamaan, puheessani oli tarkoitus esitellä luokkatoverini Jake, mutta aloitinkin kertomalla esiteltävän henkilön nimeksi Dave. Kuka näitä englantilaisia nimiä nyt niin tarkalleen muistaa! Hups. Olen myös teatteriaktiviteettikurssilla, ja olen tässä muutamia kertoja ollut avustamassa lavastepajassa. Olen päässyt (joutunut) käyttämään pyörösahaa, kuviosahaa, pöytäsahaa, naulapyssyä, maalitelaa, poraa ja ehkä jotain muutakin. Ihan hauskaa sinänsä, mutta vaatteille vähän ikävää. En siis ole sotkenut vielä mitään lopullisesti (vaikka vaaleanpunaisessa maripaidassani onkin vähän mustaa maalia), mutta suunnitelmani on, etten osta huonoja vaatteita rönttävaatteiksi, vaan teen vanhoista normaaleista vaatteistani rönttävaatteita ja ostan uusia hyviä tilalle. Ja ai niin, käytin saappaitani tänään ekaa kertaa ja ne on ihanat.

On pitänyt kertoa jo jonkin aikaa, että luulen tietäväni, miltä polio tuntuu jaloissa. Onneksi ei ihan poliosta ole kyse, pohkeeni vaan päättivät ruveta kasvattamaan lihaksia. Ilmeisesti ne ovat olleet ihan surkastuneet aiemmin, sillä tanssituntieni myötä pohkeita on särkenyt, on sattunut kävellä ja jopa yöllä on herännyt kipuun. Nyt pohkeeni alkavat jo olla paremmassa kunnossa, vaikka edelleen välillä pitää purra hampaita yhteen. Opettajani antoi neuvon syödä perunoita, banaaneja, kylpeä lämpimässä vedessä ja venytellä.

Niin ja vielä yksi avautuminen. En ole ihan täysin vakuuttunut Whitewaterin yliopiston tieteellisyydestä, yhdelläkään luennolla ei ole vielä käyty mitään teorioita läpi. Kirjoissakaan niitä ei pahemmin ole, viittauksia joihinkin teorioihin saattaa löytyä sattumalta. Kirjallisuus on omilla kursseillani enemmän handbook-tyyppistä, mutten tiedä muista kursseista, esim. ylemmän tason kursseista. Meillä oli koe public speaking -kurssilla tiistaina. Koe tehtiin ryhmissä ja apuna sai käyttää sekä kirjaa että muistiinpanoja. Suurin osa kysymyksistä oli monivalintoja, ja niihin löytyi vastaus suoraan kirjasta. Että tällainen yliopisto. Tosin ihan hauskaa vaihtelua tällainen rennompi tieteellisyys :D

Nyt täytyy rientää alakertaan, Maja aloittaa tänään sambatuntien pitämisen. Hän on harrastanut sambaa Ruotsissa jonkin aikaa, ja lupautui nyt opettamaan myös muita. Lisää jaaritteluja luvassa myöhemmin.